home products cart search contact
                                                                                                   

Politica de Protejare a Datelor
Confidentialitatea si Securitatea Datelor


Oferta Speciala
Conectarea Ón serie a n leduri

Categorii Produse

LED sign - LED Projects

  Led Sign de Interior - Indoor Led Sign

  Proiecte de iluminat
Led Lighting project

  Led Sign pt. Exterior - Outdoor Led Signs

  Led Sign in Lucru - Working LED SIGN

LED BIG Digit

Cresterea Plantelor - LED Grow Light

  Seria 1W LED

  Seria 3W LED

  Seria Apollo

LEDuri - LED Lamp

  5 mm Through-hole LED Series

  LED SMD

  LEDuri Speciale

  LED-uri SuperFlux

HIGH POWER LED LAMP

  High Power Full RGB LED

  High Power 0.5W LED

  High Power LED 1W

  High Power LED 3W

  High Power LED 5W

  Super High Power LED

Iluminare cu led-uri - Led lighting system

  Proiecte Iluminat cu LEDuri

  Spoturi cu Led-uri - LED SPOT

  Lumina ambientala-Ambiental light

  Proiectoare cu leduri - Led Projector

  Accesorii spot led

Module cu LEDuri - LED Modules

  Benzi-Ribon

  Waterproof LED Modules

  LED Light Bar Series -
Baghete cu LEDuri

  9 LED module

Afisaje cu leduri - Led Display

  Ceasuri - Termometre

  One-Line Led Moving Displays Series

  Two-Line Led Moving Displays

  Three line Led Moving Display Series

  Four-Line Led Display

  Multi-line semi-outdoor series

  RGB Full Color LED Display

  Mini LED Display

Afisaje cu LEDuri pt.exterior - Outdoor LED Display

  Cruce Farmacie cu LED-uri

  2-line Window LED Display

  3-line Window LED Display

  4-line Window LED Displays

  6-Line Window LED Display

  Multi-Line window LED Display

  Outdoor Full color LED display

Controlere - Controllers, switches

  Controlere simple

  Controlere

  Module electronice de alimentare

Dispozive, Scule si Verificatoare -TOOLS

  LED TESTER

  Alimentatoare- Power adaptor

  Automatizari

  Aparate de masura - Test Instruments

  Cablaje de test - TestPCB


Producatori

LedLux

CHINA

LedSign

produs romanesc

LED Systems Manufacturing


Familii Produse

Reclame Luminoase

Led-uri dinamice

Logo-uri

Design

automobile led systems

LED LIGHTING - ILUMINARE CU LED

Custom Projects

Grow Light


Confidentialitatea si Securitatea Datelor

LEDLUX S.R.L considera ca dreptul dvs. la confidentialitate si securitate este o problema de importanta majora. In continuare, va prezentam metodele utilizate pentru protejarea informatiilor dvs. personale. Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele sectiuni.

Politica de confidentialitate a companiei LEDLUX S.R.L

LEDLUX va respecta confidentialitatea. Informatiile dvs. sunt utilizate pentru sustinerea si imbunatatirea relatiei dintre compania LEDLUX S.R.L si dvs., de exemplu pentru prelucrarea comenzilor si livrarea lor, pentru operatiile de service si asistenta, pentru partajarea ofertelor si a stirilor despre produse, despre operatii de service a echipamentelor achizitionate de dumneavostra si despre companie. Informatiile dvs. personale nu sunt vandute. Informatiile dvs. personale sunt distribuite numai cu acordul dvs., in conformitate cu legile sau pentru protejarea companiei, a clientilor sai, sunt puse la dispozitia companiilor care ajuta LEDLUX S.R.L sa isi indeplineasca obligatiile fata de dvs. numai daca aceste companii partenere respecta angajamentul LEDLUX fata de protejarea confidentialitatii si a datelor dvs. Puteti contacta compania in orice moment pentru intrebari sau probleme privind confidentialitatea. De asemenea, puteti cere in orice moment sa revedeti datele personale furnizate si puteti solicita rectificarea sau stergerea acestora. 

Informatiile pe care compania LEDLUX le aduna despre dvs.

Compania LEDLUX solicita numai anumite tipuri de informatii personale. Vi se solicita sa furnizati informatii care ne permit sa prelucram comenzile sau sa va oferim servicii, sa imbunatatim calitatea vizitelor de pe site, sa va oferim informatiile solicitate, sa raspundem intrebarilor despre asistenta sau despre serviciul de relatii cu clientii, sa va oferim asistenta pentru problemele tehnice sau sa pastram legatura cu dvs. dupa vizitarea site-ului. LEDLUX S.R.L poate aduna informatii atunci cand:

  • va inregistrati pe site-ul www.ledlux.ro
  • solicitati informatii despre produse si/sau servicii;
  • participati la ofertele promotionale oferite de LEDLUX S.R.L
  • va abonati la un buletin de stiri sau la o lista de difuzare.
In oricare dintre situatiile de mai sus, vi se pot solicita numele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon,  informatii despre tranzactie, cum ar fi preferintele dvs., codul de client,  referinte si alte informatii necesare pentru prelucrarea informatiilor solicitate, pentru inregistrarea  primirii de oferte.

S.C LEDLUX S.R.L utilizeaza informatiile dvs. personale numai pentru anumite scopuri.

Informatiile furnizate vor ramine confidentiale si sunt adunate si prelucrate pentru urmatoarele scopuri generale sau pentru orice alte scopuri legitime descrise de legile aplicabile.

  • pentru prelucrarea cererii dvs. pentru produse, inclusiv transferul informatiilor personale catre distribuitorii autorizati si catre furnizorii de operatii de service ai companiei S.C LEDLUX S.R.L sau ai distribuitorilor autorizati.
  • pentru a furniza informatiile suplimentare solicitate
  • pentru imbunatatirea produselor si a serviciilor
  • pentru a va contacta
  • pentru a personaliza ofertele.

Solicitari de informatii

La cererea dvs., noi va vom trimite informatii despre diferitele produse si servicii oferite de LEDLUX sau despre alte produse si servicii care v-ar putea interesa. Printre aceste informatii, se pot numara alertele despre actualizarea produselor, ofertele speciale, informatiile actualizate si informatii despre alte produse si servicii noi oferite de LEDLUX S.R.L. Aceste mesaje directe vor fi expediate numai de catre LEDLUX S.R.L. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de mesaje, trimiteti o notificare scrisa la adresa postala, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon   din contact .


Cazurile in care S.C LEDLUX S.R.L partajeaza informatiile dvs. personale

Informatiile dvs. pot fi partajate, cu agenti sau antreprenori care furnizeaza servicii pentru LEDLUX S.R.L, cum ar fi furnizorii de servicii, distribuitorii autorizati de produse ale S.C LEDLUX S.R.L. In acest caz, S.C LEDLUX S.R.L va face eforturi pentru a se asigura ca informatiile sunt utilizate numai pentru functiile pe care aceste parti le indeplinesc pentru S.C LEDLUX S.R.L, sau pentru vanzarea produselor si ca toate aceste informatii ramin confidentiale.

S.C LEDLUX S.R.L, va dezvalui informatiile dvs. personale numai in masura ceruta sau autorizata de legea aplicabila, daca acest lucru este ordonat sau solicitat de un tribunal sau de o autoritate guvernamentala, in functie de jurisdictie, sau in vederea respectarii obligatiilor legale ale companiei.

S.C LEDLUX S.R.L nu va pune informatiile dvs. personale la dispozitia organizatiilor externe care organizeaza campanii de marketing fara consimtamintul dvs.

Informatiile dvs. personale (numele, adresa si numarul de telefon) sau produsele si/sau operatiile solicitate de dvs. nu vor fi vandute sau puse la dispozitia niciunei organizatii externe in vederea organizarii campaniilor de marketing sau solicitarilor fara consimtamintul dvs. Informatiile personale vor fi transferate catre distribuitori autorizati si catre furnizorii de servicii ai acestora pentru a facilita furnizarea de produse ale S.C LEDLUX S.R.L de catre astfel de distribuitori autorizati.

Drepturile dvs.

La cererea dvs. si dupa o perioada acceptabila, veti primi informatii despre tipul de informatii personale pe care compania LEDLUX S.R.L le detine despre dvs., despre scopul pastrarii informatiilor si despre destinatarii sau tipurile potentiale de destinatari. La cererea dvs. si dupa o perioada acceptabila, compania LEDLUX S.R.L va rectifica, va sterge si/sau va bloca prelucrarea ulterioara a informatiilor personale daca aceste informatii se dovedesc a fi incorecte, incomplete sau irelevante din punct de vedere al scopului (scopurilor) prelucrarii.

Va asiguram ca la incetarea activitatii comerciale, avizata de catre organele abilitate, toate datele cu caracter personal vor fi distruse conform procedurile impuse de cadrul legislativ.